Багато з вас в тій чи іншій мірі стикалися з гачками Owner. Існує ймовірність, що деякі з них виявляться підробкою. Відрізнити підробку гачків Owner від справжньої продукції допоможуть фахівці нашого магазину.

Як визначити справжні і підроблені вироби

  1. Під штрихкодом справжньою пачки гачків Owner зі зворотного боку міститься вказівка ​​моделі і розміри гачка. У підроблених виробах тільки модель є вірною, на відміну від розміру.
  2. Серії гачків Owner базуються не тільки в Японії, але і в Китаї і на Філіппінах. Оригінальні упаковки можуть містити написи «Materials from Japan, Made in Philippines» або «Product of Japan». Падалка, як правило, містить наступні: «Made in Japan».
  3. Якісні справжні гачки від фірми Owner вкрай рідко містять номери з непарними значеннями, на кшталт 3, 5, 7, 9, 11. Цього зовсім не можна сказати про численні лінійках підробок.
  4. Оригінальні гачки Owner не можуть продаватися за роздрібною ціною до 100 руб. за винятком старих запасів.
  5. Вироби в оригіналі повністю відповідають класифікації гачків OIwner параметрам, зазначеним в каталозі на сторінках офіційного сайту компанії-виробника. Повністю повинні збігатися колір, розмір і кількість, на відміну від фейковий моделей.
  6. Якість оригіналів гачків Owner незрівнянно краще, в порівнянні з підробленими. Останні бувають кривими, володіти різним калібром, меншою гостротою і міцністю.

Кілька прикладів

Приклад 1.

Візьмемо серію гачків 50188 №6. Зліва представлений оригінал Owner, праворуч - підробка. Найхарактернішими серйозними помилками є:

  • зазначена на пачці товщина підроблених гачків 0,68 мм не відповідає опису гачків Owner.
  • показник «With eye» написаний неточно;
  • кількість гачків в упаковці вказано невірно.


Якщо перевернути упаковку, в очі кидається дизайн, що нагадує іншу модель. Найголовніше, що над штрих кодом, як правило, розташовуються розміри, номер і серія товару. На правій зображенні ми не бачимо ніяких збігів. Ну і, звичайно ж, характерна Made in Japan, незважаючи на виробництво Філіппін.


Приклад 2.

Яскравим прикладом інший підробки є Tenkara-S. Контрафакт не помітить тільки ледачий. Нарівні з попереднім прикладом в пачці виявляються інші гачки за ціною не більше 30 рублів.

Далі, перевернувши пачку, можна просто сказати: «Без коментарів».

Як придбати оригінал?

Оригінальні гачки Owner ви можете придбати в нашому магазині, а також у інших офіційних дилерів.

Цікавою для наших фахівців була знахідка на ринку такої підробки. До відома: випуск модель 53117 проводиться в блакитних тонах. Виріб 50922 завжди буває тільки чорним.

Ще один приклад підроблених гачків неподалік. Як правило, пачки Iseama 50046 містять гачки зовсім в іншій кількості. Що стосується моделі Honryu Tenkara 50656, для неї зовсім не характерні подібні розміри.

На цій ноті ми прощаємося з вами, і дякуємо вам за те, що ви зуміли дочитати до кінця. Напишіть, якщо вас не утруднить, чи була дана інформація для вас корисною. Надалі ми продовжимо викривати контрафакт і іншу продукцію, що не несе в собі ніякої користі.